Stavernopplevelser

Hvordan det startet?

I 2015 startet vi med utleie av noen SUP-brett og kajakker fra en liten selvbygd tralle som kunne slepes rundt. Her leide vi ut hele sommeren - også på dager da været ikke akkurat var innbydende. Da, som nå, var fokuset på å skape aktiviteter for alle - i Stavern

Hva gjør vi er i dag?

I dag har vi kommet et stykke lenger. Fra en selvbygd tralle har vi i dag 3 lokaler som vi driver virksomhet fra, dog noe begrenset i resten av året. Vi har en rekke opplevelser, vi starter kafèdrift, og ikke minst vi prøver stadig å finne på ny utvidelser - hvor mål er å ha flere aktiviteter og tilbud gjennom hele året. Dette hadde selvfølgelig ikke vært mulig uten samarbeidet med Fredriksvern Verft (Forsvarsbygg) - og alle andre partnere vi har og har hatt i løpet av disse årene.

Vi drømmer videre

Vi skal vokse - vokse videre i Stavern. Hvorfor ? - Jo, fordi Stavernopplevelser handler tilbud - å skape opplevelser i nærmiljøet, for lokale og for tilreisende. Da må vi ha nok opplevelser slik at alle kan ha et tilbud. Vi skal gjøre Stavern tilgjengelig for alle som ønsker en aktiv og opplevelsesrik fritid, sommer, eller jobbmiljø - og hvilket bedre sted enn nettopp Stavern for å skape disse opplevelsene? Sist, men ikke minst: For Stavernopplevelser handler det vel så mye om de unge. Derfor jobber vi aktivt med slike tilbud, men vet vi kan bedre!

Når alt kommer til alt

Stavernopplevelser skal ha opplevelser - for alle i alle aldre. Vi skal være en del av Staverns aktivitetstilbud og styrke Stavern by - hele året! Og spesielt skal vi ha tilbud til de yngre!